Szolgáltatásaink

Építőipari generál-kivitelezés

AndrékóBAU - építőipari generálkivitelezés

Legyen szó családi házról vagy bármilyen egyéb célú lakóépületről, vállaljuk annak teljes körű külső-belső felépítését, belső kialakítását. Régi házat vásárolt és szeretné felújítani? Nálunk jó kezekben van az építkezése. 

Tervezés

TervezésForduljon bizalommal cégünkhöz, ahol pénzéért minőséget kap és építészeti terveink alapján, reális áron megvalósíthatja álmait! Vállalkozásunk mérnökei több évtizedes tapasztalattal várják Önt! 

 

 

Lakóházak és üdülők építése

Családi házak építéseVállaljuk lakóházak és üdülők építését hagyományos falazott szerkezetű és könnyű szerkezetes kivitelben egyaránt. Biztosítjuk a gyors és szakszerű kivitelezéshez szükséges technológiát és gépparkot, az egyszerűtől az exkluzív kivitelig.

 

 

Ipari- és mezőgazdasági épületek építése

Mezőgazdasági épületek, csarnokokIpari- és mezőgazdasági épületeink hagyományos falazott szerkezetű, előre gyártott vagy egyedi acél és betonszerkezetű technológiával készülnek hőszigetelt kivitelben szendvicspanel alkalmazásával vagy egyszerű lemezborítással. Mérethatártól függetlenül vállaljuk raktárak, fedett-nyitott csarnokok, ólak, trágyatárolók, műtárgyak kivitelezését rövid határidővel.

 

Régi épületek felújítása

Falszigetelés

Régi épületek esetében elvégezzük a felvizesedett falak utólagos vízszigetelését falfűrészeléssel, injektálással vagy alátalpalással, komplett falszárító vakolatrendszer alkalmazásával. Vállaljuk meglévő padozatok cseréjét új rétegrend kialakításával. Igény szerinti szerkezeti átalakításokkal, belsőépítészeti elemek, álmennyezetek készítésével, szárazépítési technológiák alkalmazásával újjá varázsoljuk régi lakóépületét.

 

Táblás hőszigetelések készítése

Táblás hőszigetelés Az AndrékóBAU által készített hőszigetelésekkel akár 40-60% energiát takaríthat meg! Emelje meg otthonának komfort fokozatát, és csökkentse le fűtésszámláját EPS, grafitszálas  vagy ásványgyapot hőszigeteléssel!

 

 

Színező vakolatok készítése

Revco színezés

Színező vakolatainkat a REVCO cég által gyártott termékekkel készítjük.
A REVCO Magyarország egyik legnagyobb nedves vakolat gyártójaként biztosítja a kiváló minőségű alapanyagot, szakembereink pedig az Ön kívánságának megfelelően színezik át otthonát, legyen szó külső vagy belső színkialakításról.
 

 

 

Épületdíszítés

Számtalan módja lehet annak, hogy egy épület megjelenése egyedivé váljon. A különféle technikák között jelentős különbség van a kivitelezés, a végső eredmény és az anyagi ráfordítást illetően is. Megrendelőink azonban mindenképpen jól döntenek majd, hiszen szaktanácsadóink minden esetben a legmegfelelőbb, ár-érték arányban legkedvezőbb, végeredményben pedig a lehető legszebb megoldást javasolják számukra!

 

Gépi vakolás gépi simítással

Napjainkban a régi és az új épületek esetén is alapvető elvárás, hogy a falak simák és egyenesek legyenek. Míg hagyományos módszerekkel az egyenletes felület elérése igen időigényes és költséges folyamat, vakológép segítségével tökéletesen sima falfelület képezhető gyors és költséghatékony módon.

 

 

Térbetonok készítése

TérbetonTérbetonok készítését ipari épületekbe, garázsokba javasoljuk, hiszen ezeken a helyeken a megnövekedett terhelést ez a felületképzési eljárás tudja a legjobban kiszolgálni. A kialakítás többféle módon történhet, melyben szakembereink segítenek kiválasztani az Önnek leginkább megfelelő megoldást.

  

Térburkolat készítése

Kültéri járófelületek kialakításához ideális megoldás a térburkolatok alkalmazása. A forma és színvilág tekintetében számtalan megoldás létezik, az egyszerűbbtől a komplex kivitelig. Bízza az AndrékóBAU mestereire a megvalósítást, és nem fog csalódni a végeredményben!

 

Polisztirolbeton készítése

Sztirolbeton

A polisztirolbeton vagy "könnyűbeton" adalékanyaga a duzzasztott polisztirol gyöngy, amely a betont könnyebbé teszi, s egyben növeli annak hőszigetelő képességét. Fafödémek esetén ajánljuk, mert alacsony sűrűsége miatt nem terheli meg olyan mértékben az alátámasztást, mint a hagyományos beton. További útmutatásért, felhasználási javaslatért keressen bennünket elérhetőségeink egyikén!

 

Hidegburkolás

Szeretné felújítani a fürdőszobát, új csempét szeretne a konyhába, esetleg kicserélné az előszoba, az étkező padlólapját? Vagy éppen új otthonának hidegburkolatát tervezi? Esetleg cégének, intézményének burkolási munkáihoz keres megfelelő szakembert? Akár felújít, akár új épületet tervez, ne feledje: amennyiben cégünket választja, garantáltan hosszú évekig gyönyörködhet majd álmai fal- és padlóburkolatának megvalósításában!

 

Épületgépészeti tevékenység

ÉpületgépészetVállaljuk otthonának teljeskörű épületgépészeti kialakítását, a szükséges dokumentáció beszerzésétől a kivitelezésig. Bízza szakembereinkre fűtésrendszerének kiépítését hagyományos vagy megújuló energiaforrásokkal, otthonának teljes komfortja és biztonsága érdekében!

 

Nyílászárók

Jelenlegi műanyag nyílászáró kínálatunkban két profilcsaládból készített nyílászárók szerepelnek. A német Gealan 6 légkamrás, 74 mm és 85 mm beépítési mélységű illetve a Horizont PS 7 légkamrás rendszerébol
 
 
Segítség a döntéshez: Hogyan válasszunk műanyag nyílászárót?
Egy átlagos épület esetében a fűtési hőmennyiség 60 %-a a nyílászárókon keresztül távozik. A magas fűtési költségek egyik oka a nyílászárók állapota, ami nem csak magára a nyílászáróra vonatkozik, hanem annak beépítésére is, ezért fontos hogy nyílászárónk beépítését minden esetben szakemberekre bízzuk. Érdemes tapasztalt céget választani, akik referenciákkal és több éves tapasztalattal rendelkeznek. A nyílászáró cserét végző cég kiválasztásakor elsődleges szempont a megelégedett ügyfelek száma legyen, szemben az olcsó árral, amely gyakran a silány kivitelezés záloga. Bármennyire jó típusú nyílászárót is választunk, ha azt nem szakszerűen építik be, élettartama és használhatósága romlik.

Ács és tetőfedő munkák

Ács és tetőferdő munkákÁcs és tetőfedő munkák:

 

Szabó András

Tel: +36 20 442 6199

 Orosháza, Nagyhegyi u. 44/D

Garázskapu

GarázskapuLakossági és ipari kapuk, nyíló, billenő és szekcionált kivitelben. Hőszigetelt panellel, többféle esztétikai megjelenésben igény szerint bevilágító ablakkal. Automatizált vagy mechanikai működtetésű kivitelben.

 

 

Kerítés építés

Kerítés építésTáblás kerítés rendszerek telepítése a szükséges építőmesteri munkákkal együtt. Épített kerítés készítése egyedi kivitelben, falazott szerkezetekkel,  kovácsoltvas vagy fa betéttel. Kertkapuk, kiskapuk készítése akár egyedi lakatos szerkezetekkel, igény szerint automatizálva, távműködtetéssel.

 

Gipszkartonozás

GipszkartonozásGipszkartonozás: Szobák, irodák elválasztása gipszkarton válaszfal szerkezetekkel.  Álmennyezetek készítése kazettás vagy egyedi kivitelben, függesztett mennyezeti dekorációs elemek készítése. Tetőtér beépítés kialakítása hőszigetelt gipszkarton  rendszerrel. Egyedi elképzelések megvalósítása hajlítható elemekkel.

  

 

Festő munkák

Festő munkákTisztasági festések,  csőmázolások, belső terek komplett  felületképzése. Gépi glettelés és festés, gépi csiszolás, mosható tapéták, dekor tapéták felhelyezése. Gépesített technológiánknak köszönhetően gyors és gazdaságos  kivitelezés!

 

Gépi- és kézi földmunkák

Szintezési segédlettel, kitűzéssel vállalunk tereprendezést, tükörkiszedést, nyomvonal kiásást, sávalapok kiszedését, emésztők kiásását, sitt rakodást, burkolat bontást, épület bontást. Járdaépítés, bejáró építés, térkövezések készítése komplett szolgáltatásként. Gépek bérelhetők gépkezelővel, részletekért keressen minket elérhetőségeinken.

AndrékóBAU

Andrékó Zoltán
5900 Orosháza, Nagyhegyi u. 44/D
Telefon: +36 20 923-5516
Email: andrekozoltan@t-online.hu